Loading...

Job Inquiries

Unsolicited applications are welcome at info@sohansen.dk

Studentermedhjælp til weekendarbejde

Vi er en mindre rådgivende ingeniørvirksomhed beliggende på Vesterbro, bestående af 20 ingeniører, 1 tekniker og ca. 5 studenter. Vi råder over en vindtunnel, som i det daglige anvendes til ingeniørforsøg, hvor skalerede modeller af diverse konstruktioner undersøges. Vindtunnelen kører alle ugens dage, og bruges udenfor normal kontortid til kalibrering af anemometre (vindmålere).

Vi søger en omhyggelig, stabil og kvalitetsbevist medarbejder til at varetage kalibreringerne i weekenden og andet forefaldende arbejde i mindre omfang. Du skal have teknisk flair, ordenssans og edb-kundskaber på brugerniveau. Du skal ligeledes kunne læse og forstå engelsk. Vi forestiller os, at du er ingeniørstuderende eller læser en anden videregående teknisk uddannelse.

Vagterne tilrettelægges primært fredag aften i tidsrummet 16-23 og i weekenderne i tidsrummet 9-17 og 17-23. Der kan også forekomme vagter i hverdagene i tidsrummet 16-23. Antallet af vagter, du ønsker at varetage, er op til dig, og du booker selv dine vagter i vores system. Dog forventes det, at du tager mindst 2-3 vagter per måned.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgning med CV sendes på e-mail til Christian Andersen på ca@sohansen.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Andersen på tlf. 25 15 80 33.

Student

Svend Ole Hansen ApS is open for traineeship or students writing projects. Student job is also a possibility for the student with the right profile. If interested, please send an application to info@sohansen.dk